Eredményes webáruház

 

Mi megmutatjuk és elkészítjük Önnek a profit termelő webáruházat.

marketing - oktatás - tanácsadás
Tudjon meg többet>>

 

Drupal commerce webáruházak készítése

 

Ip telefon és telefonközpont

 

VPN kialakítás

 

 • CMS csomag

  50.000 Ft

  Weboldal + webtárhely

   - admin felület

   - galéria, fórum, szavazás, blog, stb.

  részletek>>

Legújabb referenciánk

Webáruház


Egy webáruház megszületése a tervezéssel kezdődik. A megrendelő ismerteti, milyen termékeket szeretne forgalmazni és  a termékeknek, milyen jellemzői vannak. Ilyenkor a megrendelővel közösen megbeszéljük a tartalom szervezés alapjait, hogy mi szerint kategorizáljuk a termékeket, milyen főmenüpontok és oldalak lesznek.

Ha megvan a strukturális és funkcionális egyeztetés akkor készül egy specifikáció, amely tartalmazza a megbeszélteket, felépítési és működési tervet. Erre adunk egy árajánlatot a megrendelőnek egy általános grafikai tervezési árral együtt.

Amennyiben ez elfogadásra kerül megkezdődik a design egyeztetés, amely során elkészítjük a látványterveket és ha szükséges módosítjuk azokat a megrendelő tetszése szerint.

Mikor a design elkészül akkor megkezdődik a fejlesztői munka, amely során a megbeszéltek szerint kialakítjuk a webáruházat.
A fejlesztés lezárta után jön a tesztelési szakasz amikor megmutatjuk a megrendelőnek az áruházat, ismertetjük a működését és átadjuk tesztelésre.
Amennyiben a megrendelő mindent rendben talál akkor működésbe helyezzük a webáruházat, ezt követően további két hét áll a megrendelő rendelkezésére, hogy jelezze az esetleges problémákat, melyeket díjmentesen kijavítunk.

 

 

 A webáruházak alapja

 

Legtöbb webáruházunk Drupal tartalom kezelő rendszerre épített Drupal Commerce kereskedelmi programmal történik.

Mindkét rendszer nyílt forráskódú, vagyis teljesen ingyenesen letölthetőek, telepíthetőek és használhatóak. Ez nem csak az alap rendszerre vonatkozik hanem annak számtalan kiegészítő moduljára is, mint fórum, szavazás, Facebook modulok stb. A nyílt forráskódú rendszerek nagy előnye amellett, hogy ingyenes az hogy nem egy ember vagy egy cég néhány programozója, hanem világ szerte több ezer ember fejleszti, és ezeket a fejlesztéseket egy szakmai bizotság hagyja jóvá. Ennek előnye, hogy az esetleges biztonsági rések, hibák vagy más szükséges fejlesztések mind hamar kiderülnek és megoldást találnak rájuk, hiszen több ezer ember még is csak többet lát és tud min egy-kettő. Nem  próbáljuk meg ''újra feltalálni a kereket'', csinálni egy rendszert ami már amúgy is itt van készen, csak személyre kell szabni, ennek köszönhetően a webáruház elkészítése nem telik hosszú hónapokba és a költségek is jóval kissebbek.


Ami minden webáruházba kell

 

 

Amikent rendeszrint kérni szoktak a megrendelők

 

 

 

 

Felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!